Alapítványunk az önkormányzat 2021. évi civil egyesületeteket támogató pályázatán nyert keretből programozási játékokat vásárolt a Hunyadi iskola tanulóinak.

A Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány idén is nevezett az Oroszlány és Térsége Civil Szervezeteinek Egyesülete által meghirdetett "A legszebb konyhakert" pályázatra. Legnagyobb örömünkre közösségi kategóriában elismerést kaptunk, melyet Gaál Zsuzsanna tanítónő és diákok vettek át a Falunapon. Nyeremények közül a gyerekek leginkább az...

Lezárult a felső tagozatos osztályok közötti éves vetélkedő, melyet tanév elején Várépítő kihívás néven hirdetett meg Kuratóriumunk. Célunk volt a közösség összetartó erejének fokozása, a szorgalmas, kitartó munka és a tisztelettudó viselkedés ösztönzése.

Alapítványunk egyik célja a pedagógusképzések támogatása. Június 21-én és 22-én a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán nyert forrásból hívtunk az iskolába két előadót: Rambala Évát, a Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ trénerét és Tari Annamária pszichológus, média szereplőt.

EduÁsz

2021.06.19

A Móra Könyvkiadó EduÁsz díjával büszkélkedhetnek az 1.b osztályosok tanítói - Tordáné Zsigó Andrea és Gurszky Gézáné Ildikó - akiket az online és jelenléti oktatásban való helytállásért a szülők és a kisdiákok egy országos pályázatra neveztek. Az oklevelek és az ajándékcsomag átadására pénteken, az osztálykiránduláson került sor.

Alapítványunk minden évben díjazza a kiváló tanulmányi eredménnyel és szakmai munkával társaiknak példát állító diákok munkáját.

A Pedagógus Kiválósági Díjat 2019-ben hoztuk létre, hogy méltó fórumot teremtsünk az odaadó, kiváló pedagógus munka elismerésére, mely nélkül gyermekeink mindennapos fejlesztése elképzelhetetlen lenne.