2024.05.12

2024.05.10

A Kisvárosi Önkéntes Szemétszedők-nek most a Hunyadis diákok mondhatják, hogy KÖSZ!
Kösz, hogy megmutattátok a gyerekeinknek, hogyan kell szelektíven gyűjteni a hulladékot és felhívtátok a figyelmüket arra is, hogy sok minden használat után még felhasználható más célokra. Mindezt pedig úgy tanítottátok meg nekik, hogy közben játszottak,...

2024.05.12

2024.05.02

A Fenntarthatósági témahét keretében két kreatív foglalkozásra is sor került, ahol újrahasznosított anyagokból alkothattak a gyerekek.

A Fenntarthatósági Témahét egyik kiemelt programja volt az utazó planetárium, amely a tornateremben került felállításra - és az iskola minden diákja részt vehetett egy csillagászattal kapcsolatos foglalkozáson. A gyerekek párnákon ülve gyönyörködhettek a varázslatos világban, ahová az előadás elkalauzolta őket.

Plakátokat készítettek az osztályok, melyek az újrahasznosítás és a tudatos vásárlás fontosságára hívták fel a figyelmet. A legötletesebb plakátokat a Gresók pékség csokitortákkal jutalmazta.

Az idei tanévben már második alkalommal adtuk át a Bíztató díjakat, mellyel a szorgalmas munka folytatására ösztönözzük az arra érdemes diákokat.

Jó együtt! – mondta az egyik 7.a osztályos lány a társasjáték klub záró foglalkozásán. Mi felnőttek pedig összekacsintottunk, és azt mondtuk: megérte! Érdemes volt beszerezni az érdekes társasjátékokat, megírni a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatát, gyümölcsöző volt a pedagógus munkája: a 30 foglalkozás megszervezése. Hiszen az volt a célunk,...