"Adj egy kapaszkodót a diákoknak!" - Mászófal létesítése a tornateremben

Helmeczi Norbert...................40.000 Ft

Sütivásár SZMK........................90.000 Ft

Urszán Róbert...........................40.000 Ft

Nagyot álmodtunk, és a tornatermünk falára szeretnénk egy mászófalat létesíteni a suliba járó 620 diák számára. A projektünk az előzetes becslések és árajánlatok szerint ~ 1.800.000 forintba kerül, és célunk, hogy 2022-ben meg tudjuk valósítani, ehhez keresünk támogatókat.

Tudjuk, hogy ez nagy összeg, ezért támogathattok minket jelképesen egy-egy "kapaszkodó megvásárlásával, melynek jelképes ára 40.000 forint. Támogatóink logója felkerül a mászófalra, és a támogatóink listáját folyamatosan közzétesszük a honlapunkon és a hivatalos facebook oldalunkon is. Bízunk benne, hogy csatlakozol a kezdeményezésünkhöz. Minden "fogódzó" számít.

Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítvány

Miért mászófal?

A gyerekek és a testnevelő tanárok véleménye alapján a mászófal különleges, kihívást jelentő eszköz, mely az mellett, hogy élményt ad, kiválóan fejleszti az erőnlétet, kitartást, egyensúly - és koncentrációs készséget, sőt - a különböző mászóutakon haladva - a kreativitás is fejlődik. A falmászás ma már olimpiai sportág, mely úgy erősít, hogy a mászó saját testsúlya adja az ellenállást. Jó feszültséglevezetésre, magatartás és figyelemzavaros diákok fejlesztésére egyaránt.