Példaképeink

2024.06.12

Példaképeink címmel június 5-én megvalósult egy olyan év végi rendezvényünk, amelyre hét volt Ságváris-Hunyadis diákunkat hívtuk meg, hogy meséljen azokról a sikerekről, amiket eddig értek el.

Vendégeink voltak: Varga Ágota filmrendező, Dallos Zoltán színházi alkotóműhely vezetője, Likerecz Gyöngyi súlyemelő, Európa- és világbajnok, olimpikon, dr. Beck Róbert adattudós, asztrofizikus, Czéllai- Vörös Zsófia kajakos Európa- és világbajnok, Forgács József író, dr. Kontschán Jenő kutatóprofesszor. A rendezvény megvalósításához a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ színházterme nyújtott ünnepélyes helyszínt.

Célja ennek a programnak nemcsak az volt, hogy első kézből tudjuk meg mi történt velük eddig, hanem hogy példaként álljanak azon diákjaink előtt, akik megtöltötték a színházterem első két és fél sorát és akikre ebben a tanévben nyújtott kimagasló teljesítményük miatt méltán lehettünk büszkék.
A program megvalósítására Oroszlány Város "70 éves" programjainak keretén belül került sor, önkormányzati pályázati forrás felhasználásával.