Adomány

2023.05.15

A BorgWarner 22 országban van jelen és közel 52.000 dolgozót foglalkoztat. Kiemelt feladatának tekinti a munkatársak egészségének megőrzését éppúgy, mint a társadalmi felelősségvállalást. A tavalyi évben globális sportversenyt hirdetett tagjai között, melyet a Oroszlányi TURBO dolgozói megnyertek, s az ezzel járó 15.000 eurós díjat saját döntésük szerint ajánlhatták fel civil szervezeteknek.

Megtisztelő számunkra, hogy egyik kedvezményezettként a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítványt választották. Fehérvári Mónika és Matajszné Tihanyi Csilla május 9-én ünnepélyes keretek között vehették át a támogatást. A kuratóriumi tagok egy prezentáció keretében összefoglalták alapítványunk céljait, jelenlegi fókuszterületeit, melyek közül az adományból a játszótér fejlesztését és a digitális eszközkészlet bővítését fogjuk megvalósítani.

A BorgWarner Oroszlány Kft. dolgozóinak köszönhetjük, hogy 2016-ban megvehettük az iskola első LEGO robotját, 2022-ben pedig jelentős támogatást nyújtottak a mászófal felépítéséhez.

Alapítványunk és az iskola köszöni a BorgWarner Oroszlány Kft. nagylelkű adományát!